Λάουρα Νάργες & Χρήστος Κούτρας

laoura-2

ΛΑΟΥΡΑ ΝΑΡΓΕΣ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Σάββατο – Κυριακή 12:00-15:00

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν Χρήστο και ήταν από τη Δράμα.

Μία ηλιόλουστη ημέρα, ο Χρήστος είδε ένα ξανθό κορίτσι και πήρε την απόφαση να της μιλήσει. Την έλεγαν Λάουρα, ελληνογερμανίδα, πόντια -θα τα θυμάστε αυτά κάθε φορά που την ακούτε-, με καταγωγή από τις Σέρρες.

Οι δύο Βορειοελλαδήτες έγιναν αμέσως πολύ καλοί φίλοι. Γελούσαν μαζί, έπαιζαν μαζί, μοιραζόντουσαν τα μυστικά τους, και πολεμούσαν παρέα, όλες τις μάγισσες, τους λύκους και τους δράκους.

Μία μέρα οι δύο φίλοι ήθελαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκέφτηκαν, μιας και οι δύο αγαπούν πολύ τη μουσική να ξεκινήσουν από το ραδιόφωνο…

Μετά από περιπλανήσεις στο δάσος, βρήκαν ένα φωτεινό σπιτάκι με κόκκινες καρδούλες και ωραίες μουσικές. Το σπιτάκι αυτό το έλεγαν «Love Radio 97,5″. Μπήκαν μέσα και αισθάνθηκαν ζεστασιά και αγάπη. Και εκεί σκέφτηκαν να μετακομίσουν για να εκπέμπουν κάθε Σαββατοκύριακο με γέλιο, κέφι, χαρά και μουσική. Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!

Σας περιμένουμε στο Love Radio 97,5 κάθε Σαββατοκύριακο από τις 12:00 ως τις 15:00 για να ζήσουμε παρέα το δικό μας παραμύθι σε αυτές τις δύσκολες εποχές, να περάσουμε καλά με μπόλικη δόση χιούμορ και να αναλύσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί!

Με αγάπη (πάντα), Χρήστος και Λάουρα

 

 

Ράδιο Αμφιλοχία 104.5 FM - Νικολάου Σράτου 17, Αμφιλοχία. Τηλ. 26420 23124 email: info@radioamfilochia.gr