Γιώργος Τσαλίκης: «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο» επιστρέφει ανανεωμένο

1272

Με μία επανεκτέλεση του τραγουδιού «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο» γιορτάζει ο Γιώργος Τσαλίκης τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία.

Ο Γιώργος Τσαλίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Heaven Music.

Ο γνωστός τραγουδιστής γιορτάζει τα είκοσι χρόνια παρουσίας του στη δισκογραφία με διάφορες επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχουμε όλοι αγαπήσει, αλλά και με καινούργια τραγούδια που θα σηματοδοτήσουν τη νέα δισκογραφική πορεία του.

Η πρώτη επανεκτέλεση θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Τσαλίκης τραγουδάει ξανά για «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο», ένα τραγούδι που επιστρέφει μετά από είκοσι χρόνια, στους ήχους του σήμερα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το τραγουδήσουμε και θα το αφιερώσουμε ξανά δυνατά.

«Εγώ θα βγαίνω με τους φίλους μου τα βράδια κι εσύ θα νιώθεις τη ζωή σου να ‘ναι άδεια… Εγώ θα βγαίνω με παρέες που γουστάρω κι εσύ θα είσαι το κομμένο μου τσιγάρο…»

Uptempo και αισιόδοξο, όπως και η στάση ζωής του Γιώργου Τσαλίκη, «Το Κομμένο Μου Τσιγάρο» έρχεται για να μας παρασύρει στο ρυθμό και στη θετική ενέργειά του.

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Κελαϊδής και τους στίχους ο Πάνος Φαλάρας.

«Το Κομμένο Μου Τσιγάρο», απέκτησε εικόνα υπό τη σκηνοθετική ματιά του ταλαντούχου Γιάννη Παπαδάκου και το αποτέλεσμα είναι ένα super fresh βίντεο που θα το απολαύσεις μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.