Ράδιο Αμφιλοχία 104,5

3080

Το ράδιο Αμφιλοχία 104,5 με έδρα την πόλη της Αμφιλοχίας καλύπτει μια μεγάλη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας, ξεκίνησε να εκπέμπει επίσημα το 1993.

Με σκληρή εργασία και αγάπη για το ραδιόφωνο, απέκτησε το επαγγελματικό πρόσωπο που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Στα 27 χρόνια που ακολούθησαν, ο σταθμός μας κατάφερε με σταθερά βήματα να κερδίσει την προτίμηση όλο και περισσοτέρων ακροατών και  των τοπικών επιχειρήσεων που εμπιστεύτηκαν την προβολή τους σε μας, επιτρέποντας μας έτσι, να φτάσουμε στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των ακροατών.

Πίσω όμως απ’ αυτή την καθημερινή μας επαφή, υπάρχει ένα ολόκληρο επιτελείο νέων ανθρώπων, που φρεσκάρει, βελτιώνει και ελέγχει το πρόγραμμα του σταθμού για να δημιουργηθεί η εικόνα ενός καθαρά Ελληνικού τοπικού ραδιοφώνου.

Προσεκτικά δομημένο πρόγραμμα, πρώτες μεταδόσεις, νέες ανανεωμένες ιδέες και όρεξη για δημιουργική δουλειά, είναι μερικά από τα στοιχεία που έκαναν το ράδιο Αμφιλοχία 104,5 να έχει μια υψηλή θέση στο ραδιοφωνικό τοπίο της Αιτωλοακαρνανίας!

Συνεργαζόμαστε αποκλειστικά για το νομό μας, με το αθηναϊκό σταθμό LOVE RADIO 97.1 απ όπου και μεταδίδουμε μέρος από το πρόγραμμα του.

Στο διαδίκτυο το πρόγραμμα του σταθμού μας μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον πλανήτη από την σελίδα μας  www.radioamfilochia.gr