Χάρις Αλεξίου – Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Πως Ν’ Αγαπώ»

142
Χάρις Αλεξίου - Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Πως Ν’ Αγαπώ»
Χάρις Αλεξίου - Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Πως Ν’ Αγαπώ»
Η Χάρις Αλεξίου και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη συναντιούνται πρώτη φορά ερμηνευτικά και, με συνδετικό κρίκο τον Νίκο Αντύπα, αγκαλιάζουν μοναδικά το «Πως Ν’ Αγαπώ», ένα από τα τελευταία τραγούδια που έγραψε ο θρυλικός δημιουργός λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης, ένας στιχουργός ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με τις δύο εμβληματικές ερμηνεύτριες.
Μετά το «Ελεύθερος Ξανά», το «Πως Ν’ Αγαπώ», είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, στο πλαίσιο της δισκογραφικής συνεργασίας που ετοίμαζε ο Νίκος Αντύπας με την Άλκηστη και πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα.
Το «Πως Ν’ Αγαπώ» ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή τόσο στην προτίμηση του κοινού όσο και στο ραδιοφωνικό Airplay! Παράλληλα έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες YouTube Views, ενώ, παράλληλα έχει χιλιάδες digital streams σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και βρίσκεται ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς λίστες του Spotify όπως η «Entehno Voices».

«Αν η αγάπη είχε οδηγίες χρήσεως θα είχαμε σωθεί»… Αυτό μας τραγουδούν η Χάρις και η Άλκηστις.  Φίλες και φίλοι, καλή σας ακρόαση!

Δείτε το lyric video: