Χρήστος Κυπριανίδης: Το νέο του single θα το ακούτε “Ασταμάτητα”

375

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Κυπριανίδη έρχεται να μας ξεσηκώσει και θα το τραγουδάμε «Ασταμάτητα». Το ολοκαίνουριο hit φέρει την υπογραφή σημαντικών δημιουργών καθώς τη μουσική έχει γράψει ο Βασίλης Γαβριηλίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου ενώ την κυκλοφορία του single επιμελείται η MINOS-EMI.

Ερωτικός και γοητευτικός ο Χρήστος Κυπριανίδης έχει κάψει πολλές καρδιές. Ωστόσο έχει ξεχωρίσει με τη δισκογραφία του και τις live εμφανίσεις του σαν μία από τις ωραιότερες φωνές στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού. Πολλές οι επιτυχίες που μας έχει χαρίσει όπως «Την κλήση προωθώ», «Θα σου ’λεγα τόσα πολλά», «Λείπεις εσύ» κ.α.

Φέτος πιο ώριμος και ανανεωμένος ο δημοφιλής τραγουδιστής έρχεται να κάνει τη διαφορά με το καινούριο του τραγούδι με τίτλο «Ασταμάτητα». Την οπτικοποίηση ανέλαβε ο σκηνοθέτης Βαγγέλης Τσαουσόπουλος ο οποίος επέλεξε για σκηνικό την ειδυλλιακή Πλάκα. Στα γραφικά στενάκια της ο κινηματογραφικός φακός συνέλαβε έναν μεγάλο έρωτα να γεννιέται. Ο Χρήστος Κυπριανίδης αγκαλιάζει την εντυπωσιακή συνοδό του και δείχνει πιο ερωτευμένος από ποτέ. Θα κρατήσει αυτή η ευτυχία;

Απολαύστε το videoclip στο ακόλουθο link και ακούστε το νέο τραγούδι του Χρήστου Κυπριανίδη δυνατά και … «Ασταμάτητα»!