Χωρίς ξαπλώστρες η διάσημη παραλία “Κάθισμα” της Λευκάδας (ΦΩΤΟ)

1824
ΛΕΥΚΑΔΑ

Πρωτόγνωρες εικόνες – Χωρίς ξαπλώστρες η διάσημη παραλία “Κάθισμα” της Λευκάδας (ΦΩΤΟ)

18/05/2020

Η παραλία «Κάθισμα» στη Λευκάδα είναι μία από τις πιο ξακουστές και όμορφες παραλίες του νησιού των Επτανήσων. Χιλιάδες Έλληνες και ξένοι, κάθε χρόνο, συρρέουν για να απολαύσουν την απέραντη αμμουδιά και τα τυρκουάζ νερά της. Το καλοκαίρι του… κορονοϊού όμως, τα πράγματα (θα) είναι αλλιώς.

Βρίσκεται στη δυτική ακτή στη Λευκάδα και αποτελεί πραγματικά μια αμμουδιά για όλα τα γούστα, ενώ ενδείκνυται για όλους αφού κάθε χρόνο την επισκέπτονται, χιλιάδες ξένοι και Έλληνες τουρίστες.

Θεωρείται η πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Λευκάδας, είναι οργανωμένη με ομπρέλες, ξαπλώστρες, beach barκαι εστιατόρια, ενώ με την βοτσαλωτή άμμο και τα γαλαζοπράσινα νερά της, καταφέρνει να μαγεύει τους επισκέπτες που παραμένουν μέχρι τη δύση του ηλίου.

Φέτος οι επιχειρηματίες προτίμησαν να είναι επιφυλακτικοί για το πότε θα στήσουν ομπρέλες στην παραλία και θα την οργανώσουν έτσι ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί τον κόσμο, μετά την άρση των μέτρων μετακίνησης από νομό σε νομό. Είναι μάλιστα από τις ελάχιστες φορές που η παραλία αυτή την εποχή είναι εντελώς άδεια από ξαπλώστρες, αλλά και από κόσμο.

 κόσμο.

Ακόμα όμως και όταν τοποθετηθούν οι ομπρέλες στην παραλία, δε θα είναι όσες ήταν τις προηγούμενες χρονιές. Ούτε καν οι μισές… Για την ακρίβεια, αντί για 4.000 που τοποθετούνταν τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα μπουν το πολύ 1.000 ομπρέλες στο “Κάθισμα”.

ΠΗΓΗ: newsit.gr