Ο Κώστας Νάκας αναλύει την φιλοσοφία του Ι.ΚΤΕΟ ΝΑΚΑΣ που άλλαξε τα δεδομένα στην περιοχή

414
Ι.ΚΤΕΟ ΝΑΚΑΣ που άλλαξε τα δεδομένα στην περιοχή

Το Ι.ΚΤΕΟ Νάκας με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του αποτελεί μια καινοτόμο και εύκολη επιλογή για τις ανάγκες του οχήματος σας.

 

 

 

Εξυπηρετώντας το μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα τις περιοχές Βόνιτσας, Λευκάδας, Πρέβεζας, Αμφιλοχίας, και περιχώρων… το Ι.ΚΤΕΟ Νάκας ήρθε για να μείνει!

 

Στην εταιρεία μας σας δίνεται η δυνατότητα ελέγχου όλων των τύπων των οχημάτων, λεωφορείων, φορτηγών, βυτιοφόρων καύσιμων (ADR), οχημάτων μεταφοράς ευπαθών τροφίμων (ATP), ελαφρών φορτηγών, επιβατηγών οχημάτων και δικύκλων, τρικύκλων και τετρακύκλων ΜΟΤΟ από τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό της γερμανικής Maha!

Μιλώντας στον Prisma 91,6 και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη ο ιδιοκτήτης Κώστας Νάκας ανέλυσε την φιλοσοφία του.

Ο έλεγχος του KTEO  δεν είναι κάτι τιμωρητικό, δεν είναι κάτι που επιβάλλεται από το νόμο μόνο και μόνο για να τιμωρήσει κάποιον που εάν το αυτοκίνητό του έχει μία βλάβη ή όχι.

Η όλη φιλοσοφία εδώ και πάρα πολλά χρόνια που δημιουργήθηκε αυτό το κομμάτι του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων έχει ως μοναδικό σκοπό ένα σωστό και ορθό έλεγχο του οχήματος.

Υπάρχουν οι κανόνες που κατά καιρού σε χωρίσει το κράτος, ωστόσο έχει διαστρεβλωθεί η εντύπωση στον κόσμο ότι ένα KTEO είναι κάτι το δύσκολο και το τιμωρητικό.

Ο άνθρωπος όταν έρχεται στο ΚΤΕΟ έχει μία έγνοια μήπως τον κόψουν η όχι και αυτή είναι η χειρότερη σκέψη που μπορεί να έχει κάποιος στο μυαλό του.

Ο σκοπός του ΚΤΕΟ είναι καθαρά ένας τεχνικός έλεγχος του οχήματός του με μοναδικό γνώμονα η ασφάλεια στην οδήγηση αλλά και στο αυτοκίνητο μας, για να πάρουμε την οικογένειά μας τα παιδιά μας και τους φίλους μας για να έχουμε ένα ασφαλές ταξίδι και με αυτούς καθαρά τους όρους.

Πολλές φορές πολλοί από εμάς, επειδή δεν βλέπουμε κάτι ως αυτοκίνητό μας έχουμε την εντύπωση πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και έχει τύχη σε πολλές περιπτώσεις που υπήρχε μία απλή βλάβη έως μια σοβαρή για να αντιμετωπιστεί.

Επίσης πρέπει να πω πως η λέξη βλάβη στην εξέταση του ΚΤΕΟ είναι λίγο άτοπη, καθώς ο σκοπός μας είναι να εντοπίσουμε τυχόν κάποιες ελλείψεις του οχήματος, που είναι μπορεί απλές είτε σοβαρές και θα πρέπει να σας ένα μήνα να τις διορθώσει και να κάνουμε τον επανέλεγχο χωρίς καμία άλλη δέσμευση από την πλευρά του.

Όλοι οι πολίτες είναι ευσυνείδητοι και θέλουν τον απόλυτο έλεγχο του οχήματος τους.

Σύμφωνα με τον κ. Νάκα, μία σωστή συντήρηση που έχει να κάνει με την ασφάλεια του οχήματος δεν έχει μεγάλο κόστος κι όλο αυτό είμαστε με κάποιο τρόπο υποχρεωμένοι να το διατηρήσουμε.

Ο κ. Νάκας αναφέρθηκε στην αγάπη του για το νέο ΚΤΕΟ, λέγοντας πως ήταν ένα μεράκι και όραμα από την παιδική του ηλικία. Αγαπώ την περιοχή και πραγματικά χαίρομαι που βλέπω την αναγνώριση του κόσμου για το νέο ΚΤΕΟ.

Ο σκοπός μου είναι να προσφέρω και εγώ στον τόπο που μεγάλωσα να δώσω ότι μπορώ ένα σωστό έλεγχο στα καινούρια αυτοκίνητα, για αυτό και έχουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις για να ελεγχθούν.

Μπείτε με ένα κλικ στον κόσμο του Ιδιωτικού Κτεο Νάκας

πηγή:prevezatoday.gr