Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Για Την Ασφαλή Διεξαγωγή Της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας

1498

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για την ασφαλή διεξαγωγή της 1ης Ποδηλατοβόλτας Αμφιλοχίας , συνολικής απόστασης 10 χλμ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο  6 Ιουνίου 2020 με ώρα εκκίνησης 18.30 από τον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας.

Ειδικότερα, αποφασίστηκε η προσωρινή ακινητοποίηση των οχημάτων στον χώρο του Λιμένα Αμφιλοχίας και του Κόμβου Αμφιλοχίας καθώς και η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την χιλιομετρική θέση 110+500 της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (διασταύρωση Τ.Κ. Σαρδηνίων) έως την χ/θ 113+000 της Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων (Θέση «Αγγέλω») και στα δύο  ρεύματα κυκλοφορίας, από 18.30  ώρα έως 20.00 και την εκτροπή των οχημάτων μέσω της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Εμπεσού – Κάφκα.

Το χρονικό διάστημα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης της παρούσας απόφασης ανατίθεται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας.