Ο Εθνικός μας ύμνος από τον Δημήτρη από την Άρτα!

2367

Κάνοντας για ακόμη μια φορά την διαφορά ο Δημήτρης Σακκάς από την Άρτα μας είπε Χρόνια πολλά με το κλαρίνο του! Ένα νέο ταλέντο βάζει την δική του πινελιά στην σημερινή ημέρα!

Χαρακτηριστικά γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook:

Η αγάπη για τη μουσική με κάνει να εκφράζομαι πάντα με το δικό μου δημιουργικό τρόπο για κάθε περίσταση κάθε φορά. #μενουμεσπιτι λοιπόν και με σεβασμό και αγάπη στη σημερινή ημέρα έκανα αυτό εδώ το βίντεο με τον Εθνικό μας ύμνο τιμώντας τους ήρωες που πάλεψαν τότε για να είμαστε ελεύθεροι εμείς σήμερα και για να πω ένα μεγάλο Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας για την εθνική μας επέτειο! Χρόνια πολλά! Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Η αγάπη για τη μουσική με κάνει να εκφράζομαι πάντα με το δικό μου δημιουργικό τρόπο για κάθε περίσταση κάθε φορά. #μενουμεσπιτι λοιπόν και με σεβασμό και αγάπη στη σημερινή ημέρα έκανα αυτό εδώ το βίντεο με τον Εθνικό μας ύμνο τιμώντας τους ήρωες που πάλεψαν τότε για να είμαστε ελεύθεροι εμείς σήμερα και για να πω ένα μεγάλο Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας για την εθνική μας επέτειο! Χρόνια πολλά! Ζήτω η 25η Μαρτίου!

Gepostet von Dimitri Sakkas am Mittwoch, 25. März 2020