“Άγριες Μέλισσες”: Μεγάλη ανατροπή – Πολύ πλούσιος ο Μελέτης!

2129
Άγριες Μέλισσες"
Άγριες Μέλισσες Μεγάλη ανατροπή

Μια ακόμα μεγάλη ανατροπή έρχεται στη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες», καθώς ο Μελέτης πρόκειται να γίνει πολύ πλούσιος μετά από μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Μπορεί η Ανέτ να κρατά στα χέρια της μία βόμβα αποκαλύψεων, κανείς όμως δεν μπορεί να φανταστεί ποια θα είναι τα αποτελέσματα αυτής και πώς θα επηρεάσουν τις ζωές πολλών ηρώων στις «Άγριες μέλισσες».

Όπως είδαμε στα μέχρι τώρα επεισόδια στις “Άγριες μέλισσες” του ΑΝΤ1, η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) επιστρέφοντας από το Παρίσι έρχεται αντιμέτωπη μ’ ένα πρόσωπο που έχει σβήσει από τη μνήμη της. Η κοινωνία όμως είναι μικρή στο Διαφάνι και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Στο σπίτι των Σεβαστών τα ευχάριστα για τον Κωνσταντή (Γιάννης Κουκουράκης) είναι δυσάρεστα νέα για την Ανέτ.

Η στιγμή της αποκάλυψης και το δίλημμα της Ανέτ

Όταν αντικρίζει τον πατέρα της Δόμνας (Νεφέλη Κουλούρη), μέλλουσας συζύγου του ανιψιού της, του Κωνσταντή «χάνει» τη γη κάτω από τα πόδια. Εκείνος δεν δείχνει να ταράζεται. Αντιθέτως σε πρόσφατη κατ’ ιδίαν κουβέντα, δεν μπορεί να καταλάβει τον τόνο της φωνής της. Και κυρίως τις κατηγορίες που του εξαπολύει. Όταν έρχεται η ώρα ν’ αναμετρηθούν ο Σωκράτης Θέμελης (που υποδύεται ο Χάρης Σώζος) θα αντικρούσει με κάθε τρόπο τις κατηγορίες της Ανέτ. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια.

Η στιγμή της αποκάλυψης και το δίλημμα της Ανέτ στις «Άγριες μέλισσες»

Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης ομολογεί μπροστά στην Ανέτ, η οποία για άλλη μια φορά στη ζωή της βρίσκεται σ’ ένα μεγάλο σταυροδρόμι αποφάσεων: να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην οικογένειά της ή για δεύτερη φορά στη ζωή της να φύγει για το Παρίσι, εκεί όπου ζούσε μέχρι πρότινος.

Άγριες Μέλισσες: Πως αντιδράει ο Μελέτης στην αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού

Απέναντι στα δραματικά γεγονότα θα βρεθεί και ο Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης). Η σκηνή πατέρα και γιου αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές στις Άγριες Μέλισσες. Ο Θέμελης θέλοντας να λειάνει τις πληγές του Μελέτη, λαμβάνει μία απόφαση που θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του, να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι. Να γίνει ο Μελέτης ο νέος Δούκας Σεβαστός, ίσως και καλύτερος.

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή - Πολύ πλούσιος ο Μελέτης!

Ο Μελέτης μένει άναυδος από τις αποκαλύψεις, εξίσου ταραγμένη όμως είναι η Ανέτ, η οποία βλέπει την όλη κατάσταση να την επηρεάζει και στο θέμα της υγείας της. Πρόσφατα στο Παρίσι υπεβλήθη όπως είχε πει στο γιο της σε μια μικροεπέμβαση στην καρδιά.

Άγριες Μέλισσες: Μεγάλη ανατροπή - Πολύ πλούσιος ο Μελέτης!

Στο «κάδρο» της μεγάλης καταιγίδας δεν βρίσκεται μόνο ο Μελέτης. Την αντίδραση του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης) δεν την περιμένει κανείς.

Η μόνη που προς το παρόν αγνοεί τη βροχή εξελίξεων είναι η Δόμνα, η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή. Τα νέα όμως πολύ γρήγορα βλέπουν το φως με συνέπειες απρόβλεπτες, όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

πηγη: filathlos.gr