Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο

2006

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος ενώνουν τις φωνές τους σε ένα μοναδικό ντουέτο και μας παρουσιάζουν τη μεγάλη επιτυχία «Κιβωτός» σε μία νέα εκδοχή, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum! Μάλιστα, εν μέσω των ιδιαίτερων περιστάσεων λόγω του κορωνοϊού, το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μαζί με video clip, που θα δημιουργηθεί  με τη συμβολή του κοινού, στέλνοντας ένα δυνατό συγκινητικό μήνυμα και βοηθώντας τον φιλανθρωπικό οργανισμό Κιβωτός Του Κόσμου.

Η «Κιβωτός», σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997 στο πολυπλατινένιο album Καίτης Γαρμπή «Ευαισθησίες». Επίσης, ήταν το τραγούδι που επέλεξε να πει ο Αντώνης Ρέμος στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια της συναδέλφου του στη δισκογραφία, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο.

Περίπου 23 χρόνια μετά την πρώτη τους δισκογραφική συνεργασία, το διαχρονικό και επιτυχημένο «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ακόμα ένα ντουέτο – έκπληξη, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας!

Το video clip του τραγουδιού θα δημιουργηθεί μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, που μπορεί να «ανεβάζει» στα δικά του social media φωτογραφίες των γονιών του με το hashtag #kivotos2020 και να τις στέλνει στο e-mail kivotos2020@gmail.com έως και την Τετάρτη 22 Απριλίου.

Το ντουέτο «Κιβωτός» θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 27 Απριλίου.
Ακούστε το πρώτοι, αποκλειστικά, από τη Δευτέρα 20 Απριλίου!


 2020 PANIK PLATINUM


Καίτη Γαρμπή και  Αντώνης Ρέμος ΚΙΒΩΤΟΣ

CONTACT
Panagiotis Simos | Radio Promo Manager
email: panikrecords.radio@gmail.com

Myrto Zobanaki | PR/ Promo Manager
email:m.zobanaki@panikrecords.gr

Vagelis Theodorou | Press Office
email: v.theodorou@panikrecords.gr

ARTIST OFFICIAL PAGES
ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ
Web: 
http://www.kaitigarbi.com.gr
Facebook: 
https://www.facebook.com/KaitiGarbiOfficial
Instagram: 
https://www.instagram.com/kaitigarbi
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Web: 
http://www.remosmusic.com
Facebook: 
https://www.facebook.com/AntonisRemosOfficial
Instagram: 
https://www.instagram.com/aremovic