Απολυμάνθηκαν κτίρια και εγκαταστάσεις του Δήμου Αμφιλοχίας

912

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ενημερώνει πως στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό COVID-19, έχει προχωρήσει σε διαδικασίες απολύμανσης δημοτικών χώρων και εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα, πέραν της συνήθους/τακτικής απολύμανσης που είχε προηγηθεί, το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαρτίου 2020 πραγματοποιήθηκε μικροβιοκτονία από πιστοποιημένες και εξειδικευμένες εταιρείες σε όλα τα σχολεία του Δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια).

Παράλληλα, την Κυριακή 15 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχες εργασίες μικροβιοκτονίας σε σημεία που παρατηρείτε μεγάλη προσέλευση του κοινού, όπως στο Δημαρχείο, στο Κέντρο Κοινότητας, στις υπηρεσίες της Πολεοδομίας, στο Λιμεναρχείο και στο Αστυνομικό Τμήμα (σε χώρους που υποδείχθηκαν).

Σήμερα, Δευτέρα 16 Μαρτίου, συνεχίστηκαν οι απολυμάνσεις σε μη λειτουργούντες χώρους και κτίρια ευθύνης (που είναι κλειστά) του Κέντρου Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Αμφιλοχίας (ΚΕ.Κ.Α.Δ.Α.), (παιδικοί σταθμοί, αθλητικές εγκαταστάσεις-κλειστό γυμναστήριο, αποδυτήρια γηπέδων κ.α.).

Τις επόμενες ημέρες, έχει προγραμματιστεί να γίνει απολύμανση και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο.