Ιουλία Κουκουβέ: Από την καλοκαιρινή περιοδεία στο Can Can με Γονίδη – Βέρρα

324

H Ιουλία Κουκουβέ γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να ξεσηκώνει τα πλήθη και αυτό το έκανε και στη Σαντορίνη.

Συγκεκριμένα έλαβε μέρος μαζί με τους Vegas, τον Παύλο Ασπρογέρακα και άλλους καλλιτέχνες στο τετραήμερο Φεστιβάλ Μπύρας 2023, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο νησί, καταφέρνοντας να κλέψει την παράσταση.

Η αγαπημένη τράπερ τα έδωσε όλα στη σκηνή του Pistachio Grove, όπου παρουσίασε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, χαρίζοντας ανεπανάληπτες μουσικές βραδιές στους θαυμαστές της.

Πάντως ερμήνευσε και τραγούδια που η ίδια αγαπά, με τον κόσμο να χορεύει σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, όπως βλέπουμε και από τα βίντεο που ανέβηκαν στο tik tok.

@ioulia.koukouve three days with you🙏 the best gift for an artist is the love of the world.🌏 Thank you so much 💓 beer 🍺 and wine 🍷 festival Santorini island 🇬🇷💙 #fy #foryou #viral #viralvideo #mylife #song #tiktok #greece🇬🇷 #santorini #festival #beer #wine #boozy #comingsoon #thankyou #belguim🇧🇪 #southkorea🇰🇷 #japan🇯🇵 #china🇨🇳 #australia🇦🇺 #newyork #france🇫🇷 #israel🇮🇱 #albania🇦🇱 #italy🇮🇹 #netherlands🇳🇱 ♬ πρωτότυπος ήχος – Julia koukouve-🩵🎤🎶

Η Ιουλία Κουκουβέ έτσι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την καλοκαιρινή της περιοδεία και πλέον την περιμένει ένας… καυτός χειμώνας.

Κι αυτό γιατί από τις 29 Σεπτεμβρίου θα εμφανίζεται στο Can Can με τον Σταμάτη Γονίδη και την Χαρά Βέρρα, σε ένα σχήμα όπου αναμένεται να προσθέσει τη δική της ξεχωριστή μουσική πινελιά.