Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Το ντουέτο που ετοιμάζουν μετά την εμφάνισή τους στο J2US

1553
Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: Το ντουέτο που ετοιμάζουν μετά την εμφάνισή τους στο J2US

Μια μεγάλη μουσική και τηλεοπτική στιγμή που έγραψε ιστορία, χάρισαν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, ανεβαίνοντας στο πλατό του J2US τη βραδιά του τελικού. Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες, καθεμία εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία στην ελληνική μουσική, ένωσαν τις φωνές τους για πρώτη φορά, σε μια συνεργασία που ωθήθηκε από την κοινή δισκογραφική τους στέγη.

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει προτάσεις για κοινή εμφάνιση, αλλά δεν ευδοκίμησαν. Τα τελευταία χρόνια, όμως, εξαιτίας του ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανήκουν στην ίδια δισκογραφική εταιρεία, άμβλυνε τα εμπόδια και, τελικά, η πολυαναμενόμενη σύμπραξη έγινε πραγματικότητα στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη. 

«Είμαι στο σπίτι, παίρνω την Άννα, η οποία έκανε πρόβα. Παίρνω και τη Δέσποινα. Μπαίνει στο σπίτι η Άννα και τραγουδάει: “Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη”. Αυτό ήταν. Ένα λεπτό. Μετά αχώριστες. Εγώ ήμουν περιττός» αποκάλυψε ο παρουσιαστής του OPEN για τη στιγμή που έφερε σε επαφή τις δύο τραγουδίστριες. 

Έπειτα από αυτή την επιτυχημένη τηλεοπτική συνάντηση, οι δύο γυναίκες σχεδιάζουν να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο με πρωτότυπο τραγούδι που θα γραφτεί ειδικά γι’ αυτές και θα κυκλοφορήσει από την Panik. «Θέλω να σε ευχαριστήσω με αγάπη υπερβολική γιατί συναντηθήκαμε εντελώς τυχαία, αλλά συνειδητοποίησα ότι είσαι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος και αυτό πραγματικά είναι πολύ σημαντικό. Έχω συνεργαστεί με αρκετό κόσμο και ομολογώ ότι δεν το περίμενα αυτό το πράγμα. Θα κάνουμε κι άλλα πράγματα μαζί, άμα θες» τόνισε η Άννα Βίσση στη Δέσποινα Βανδή μετά την κοινή τους εμφάνιση. 

Νωρίτερα η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με την Άννα Βίσση την ώρα που τραγουδούσε στο πλατό του J2US. Παράλληλα, δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν την κοινή εμφάνιση των δύο γυναικών. 

Ο Νίκος Καρβέλας στο πλατό του J2US

Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση μπορεί να χώρισαν, μπορεί να τράβηξαν διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους, αλλά κάτι δεν αλλάζει όσα χρόνια κι αν περάσουν… Κι αυτό είναι η αγάπη και η βαθιά εκτίμηση που έχουν ο ένας για τον άλλον. Η Soula Glamorous μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε ότι ο ταλαντούχος συνθέτης βρισκόταν στο πλευρό της Άννας Βίσση στο J2US. 

soulaglamorous.jpg

«Θέλω να πω κάτι, που πάντα το λέω και αν το παραπώ, θα συγκινηθώ. Είναι αυτή η σχέση που ενώνει και λέγεται Νίκος Καρβέλας. Δεν είναι απλά ένας συνθέτης ή ένας στιχουργός μου. Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Συγκινούμαι, μόνο που τον σκέφτομαι. Τον ευχαριστώ μέσα από τα μάτια και την καρδιά μου. Έχει κάνει αυτή τη φωνή να μεταφέρει πάρα πολλά» ανέφερε συγκινημένη η Άννα Βίσση κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της και του αφιέρωσε το τραγούδι «Δεν θέλω να ξέρεις», που τόσο πολύ λατρεύει. 

Πηγή: φίλαθλος