Ευχές της Προέδρου του Π.Κ. Αμφιλοχίας Μέλου – Μπαρλά Μαγδαληνή (Ρούλα)

1939

Αγαπητά μας μέλη, φίλες και φίλοι του Πολιτιστικού Κέντρου Αμφιλοχίας,

Ως πρόεδρος του Π.Κ.Αμφιλοχίας, εκπροσωπώντας τα μέλη μας και το Διοικητικό Συμβούλιο, αποχαιρετούμε μία ακόμη χρονιά, την 42η στην Ιστορία του, με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης για όλα όσα κατορθώσαμε όλοι μαζί εθελοντικά και συλλογικά κατά τη διάρκεια του απερχόμενου έτους.
Η χρονιά που φεύγει ήταν δύσκολη για όλους μας λόγω της πανδημίας του covid-19 που μάστισε όλη την ανθρωπότητα. Παρόλα αυτά εμείς συνεχίσαμε την πραγματοποίηση δράσεων με υπευθυνότητα και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.
• Παρών για ακόμη μία φορά στα δρώμενα της πόλης μας, με τη συμμετοχή του παιδικού χορευτικού τμήματος παραδοσιακών χορών, δίνοντας έναν ξεχωριστό παιδικό τόνο, στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (Για το νέος έτος 2020)
• Συμμετοχή στο 5ο Φεστιβάλ Μονολόγων Ερασιτεχνών από μέλη του θεατρικού μας τμήματος, με τον δραματοποιημένο μονόλογο απόσπασμα από την “Ισμήνη” του Γ. Ρίτσου που ανήκει στην ποιητική συλλογή “Τέταρτη Διάσταση” . (Ιανουάριος 2020)
• Συμμετοχή μελών του χορευτικού τμήματος, με παραδοσιακές φορεσιές, στην λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Αθανασίου Πολιούχου Αμφιλοχίας. (Ιανουάριος 2020)
• Διοργάνωση Ετήσιου Χορού και Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας για τα μέλη και τους φίλους του Π.Κ.Αμφιλοχίας. (Ιανουάριος 2020)

• Το Π.Κ.Αμφιλοχίας σε συνεργασία με την Ο.Ε.Β.Ε.Α. πραγματοποίησε εθελοντική εγγραφή δοτών μυελού των οστών στον χώρο του Επιμελητηρίου Αμφιλοχίας. (Ιανουάριος 2020)
• Το εκδρομικό τμήμα πραγματοποίησε εκδρομή στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας. (Ιανουάριος 2020)
• Το τμήμα αιμοδοσίας πραγματοποίησε δύο αιμοδοσίες στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. (Μάρτιος κ’ Αύγουστος 2020)
• Το αθλητικό τμήμα, στο πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ποδηλάτου, διοργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία την 1η Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους στην πόλη μας. ( Ιούνιος 2020)
• Παρουσίαση βιβλίου ‘’Δακρυσμένα Χαμόγελα’’ της Αιτωλοακαρνάνισσας Συγγραφέως Ευδοκίας Φελώνη, στην Πινακοθήκη ‘Μάργαρη’. (Αύγουστος 2020)
• Το Π.Κ.Αμφιλοχίας διοργάνωσε μια μοναδική και αξέχαστη 80’s Music Night στο Blue Beach Bar της πόλης μας. (Αύγουστος 2020)

• Το τμήμα περιβάλλοντος του Π.Κ.Αμφιλοχίας σε συνεργασία με τους εθελοντές δύτες της ομάδας ISEA, διοργάνωσε τον 1ο Καθαρισμό του Βύθου της Θάλασσας της Αμφιλοχίας. (Σεπτέμβριος 2020)
• Το τμήμα αφιερωμάτων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το αντιπολεμικό αφιέρωμα «Διέταξαν: Στον πόλεμο σκοτώσου», στην αίθουσα Τρομπούκη. (Σεπτέμβριος 2020)

Κλείνοντας τον πολύ σύντομο απολογισμό, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη – εθελοντές και όλους τους επαγγελματίες και χορηγούς του τόπου μας που μας στήριξαν με την πολύτιμη βοήθεια τους.
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική νέα χρονιά με υγεία, ευελπιστώντας ότι ο εθελοντισμός θα συνεχίσει να μας ενώνει, φέρνοντας κοντά ανθρώπους με ιδέες και όρεξη ώστε να προχωρήσουμε παρακάτω και να συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε για πολλές δεκαετίες ακόμα!

Με τιμή,

Η Πρόεδρος του Π.Κ.Αμφιλοχίας
Μέλου – Μπαρλά Μαγδαληνή (Ρούλα)

Website : www.pkamfilochias.gr
Email : info@pkamfilochias.gr